ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1980 ως ατομική επιχείρηση, έχοντας ως κύρια δραστηριότητα την κατασκευή και εμπορεία συσσωρευτών παράλληλα με την  ανακύκλωση μετάλλων. Από το 1989 μετατράπηκε από ατομική επιχείρηση σε Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΕ και διακριτικό τίτλο BSA. Η εταιρεία στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στης ΒΙ.ΠΕ. Σερρών, σε οικόπεδο 11.000τμ και κτιριακές εγκαταστάσεις 4.800τμ.
Στα 30 χρόνια λειτουργίας της υπήρξε πρωτοπόρος σε σχέδια και σχήματα συνεργασίας με τους πελάτες της, ακολουθώντας μία ανοδική πορεία.
Αριθμεί πάνω από 200 συνεργάτες στην Ελλάδα (καταστήματα πώλησης συσσωρευτών) και 10 αποκλειστικούς αντιπροσώπους στο εξωτερικό.
Η ποιότητα και ποικιλία των προϊόντων της την καθιέρωσαν στις πρώτες θέσεις της αγοράς!

Σήμερα διαθέτει πάνω από 4 μάρκες συσσωρευτών και σε όλους τους τύπους αυτών, όπως συσσωρευτές βαρέων οχημάτων, αυτοκινήτων, solar, moto, ηλεκτρικών κλάρκ και φωτοβολταϊκών συστημάτων. Η κορυφαία τους ποιότητα, σε συνδυασμό με την προέλευση τους, τη μεγάλη γκάμα (πάνω από 200 διαφορετικούς τύπους) και τις τιμές τους, τα καθιστούν τα πλέον ανταγωνιστικά στην ελληνική αγορά.

Η πολλαπλότητα των μπαταριών μας, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών και προσφέρει απαντήσεις σε κάθε απαίτηση για ενέργεια στις πιο δύσκολες συνθήκες, με αποτέλεσμα να ικανοποιούνται οι πιο απαιτητικοί και να δικαιώνονται οι επαγγελματίες που μας εμπιστεύονται.